Premium sponzorji

 

ZAVAROVALNICA TRIGLAV

 
 
 

Sponzorji

 

SPONTANZO

 

 PETROL

 

 

NOMAGO

 

 

 

 
 
 

DOHODNINA - 1%

1. Klikni na zgornjo povezavo

2. Natisni obrazec

3. Izpolni in podpiši obrazec

4. Pošlji obrazec na FURS

 http://www.fu.gov.si/kontakti/

ALI

Izpolnite obrazec preko e-davkov

https://edavki.durs.si/

in ga oddajte elektronsko.

HVALA!

 
 
 

Nova sezona, nove priprave, nove tekme, novi dresi, novi sponzorji...

Nova sezona, nove priprave, nove tekme, novi dresi, novi sponzorji...

03.10.2022

Mesec avgust je tradicionalno garaški. Na zunanjih poligonih (predvsem OŠ Franceta Bevka) smo z vsemi ekipami trenirali 2x dnevno. Udeležba je bila presenetljivo visoka, prizadevnost fantov pa tudi. Konec avgusta smo društveni tabor prvič opravili v Postojni, kjer smo imeli odlične pogoje za delo. Verjamemo, da se v Postojno še vrnemo.

 

September je bil čas za piljenje forme, izboljšanje meta in učenje novih akcij. Število otrok v klubu se je močno povečalo, kar nas navdaja z velikim optimizmom in dodatno motiviranostjo. Motiviranost dvignejo tudi novi dresi (v prihodu) in novi oz. stari sponzorji. Dobrodošli med nami ekipa Spontanzo d.o.o. in hvala Zavarovalnica Triglav d.d. za zaupanje in podaljšano sodelovanje.

 

Srečno vsem in se vidimo na igriščih!

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.