Premium sponzorji

 

ZAVAROVALNICA TRIGLAV

 
 
 

Sponzorji

 

SPONTANZO

 

 PETROL

 

 

NOMAGO

 

 

 

 
 
 

Spoštovani starši, spoštovani otroci!

Spoštovani starši, spoštovani otroci!

Košarkarska šola Ježica deluje v okviru Košarkarskega društva Ježica že več kot deset let. Že od samega začetka treningi potekajo v telovadnici OŠ Franceta Bevka za Bežigradom. Omenjena OŠ je že desetletja sinonim za vrhunsko delo z najmlajšimi, to pa predvsem po zaslugi njenega dolgoletnega profesorja in enega največjih slovenskih strokovnjakov za delo z najmlajšimi Aleša Pečeta.

V našem klubu smo mnenja, da so treningi košarkarske šole lahko prijetno dopolnilo k šolskemu košarkarskemu krožku, saj se mladi košarkarji tako kmalu začnejo spoznavati in srečevati s svojimi vrstniki iz drugih osnovnih šol oziroma okolij. Skozi treninge se učijo medsebojnega sodelovanja, pomaganja in spodbujanja, saj je košarka ekipni šport, ki temelji predvsem na timskem delu. Preko rednih treningov se otroci naučijo delovnih navad, ki jim posledično pomagajo pri učenju, kateremu v naši košarkarski šoli dajemo prav posebno pozornost.

Cilj naše košarkarske šole je usmerjanje otrok v šport in zdravo življenje, spoznavanje vrednot in pa seveda učenje osnov košarkarske igre. Verjamemo, da boste v naši šoli našli ravno to, kar vaš otrok potrebuje! Za to vsakodnevno skrbimo za izobraževanje in izpopolnjevanje naših trenerjev in bogat spremljevalni program. Naši fantje se redno udeležujejo turnirjev in tekmovanj, redno igrajo prijateljske tekme, za njih pa organiziramo tudi razne tradicionalne klubske prireditve (novo leto, konec šolskega leta, počitnice, tabor).

V naši družbi, je s športnim udejstvovanjem in spoznavanjem košarkarske igre začelo mnogo vrhunskih športnikov, kot so košarkarski reprezentanti: Uroš Slokar, Erazem Lorbek in Domen Lorbek, prav tako pa presenetljivo tudi standardni član slovenske nogometne reprezentance Boštjan Cesar. Ob njih velja omeniti tudi dva evropsko priznana trenerja Saša Filipovskega in Davida Dedka, ki sta prve korake v košarkarski svet prav tako naredila v našem društvu.

Vse skupaj kaže na to, da se zavedamo naše naloge in da smo sposobni vaše otroke usmeriti na pravo pot. Pot učenja in športa. Na osnovi naših izkušenj vemo, da nekateri prihajajo na treninge zaradi druženja - interesne dejavnosti, spet drugi zato, da bi postali vrhunski športniki. Dokazali smo, da lahko pomagamo vsem, jih usmerjamo v vrhunsko košarko, rekreacijo, trenerstvo, sodniške vode ali pa le »prikrmarimo« v zrelejše osebnostno obdobje.

Pridružite se nam in ne bo vam žal!

Stojan Milenković, vodja KŠ

Spoštovani starši, spoštovani otroci,
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.