Premium sponzorji

 

ZAVAROVALNICA TRIGLAV

 
 
 

Sponzorji

 

SPONTANZO

 

 PETROL

 

 

NOMAGO

 

 

 

 
 
 

DOHODNINA - 1%

1. Klikni na zgornjo povezavo

2. Natisni obrazec

3. Izpolni in podpiši obrazec

4. Pošlji obrazec na FURS

 http://www.fu.gov.si/kontakti/

ALI

Izpolnite obrazec preko e-davkov

https://edavki.durs.si/

in ga oddajte elektronsko.

HVALA!

 
 
 

Srečno 2021!

Srečno 2021!

31.12.2020

Spoštovani,

Prišli smo do konca res nenavadnega leta, katerega se bomo žal po večini spomnili po izbruhu epidemije Covid-19 in posledično prilagoditvi našega načina življenja. Vsi skupaj smo se v letošnjem letu soočili z velikimi izzivi in stresom, ki so ga prinesli karantena, šolanje od doma in prekinitev košarkarskih treningov oz. tekmovanj.

V Košarkarskem društvu Ježica smo se skozi celotno leto trudili, da vašim otrokom omogočimo stik z našim društvom, trenerji in seveda košarkarsko žogo. Tako smo bili v prvem valu eno izmed redkih košarkarskih društev v Sloveniji, ki je pod posebnimi protokoli opravljalo proces treningov v dvorani. V drugem valu smo se glede na pričakovana daljša zapiranja dvoran prav tako med prvimi odločili za nov pristop in se lotili brezplačnih online treningov.

Kot ste verjetno opazili, smo skozi celotno leto prilagajali višino vadnin oz. jih zniževali (marec, maj, oktober) in tudi ne zaračunali (april, november, december). Veseli nas, da smo tudi na tem področju lahko vzor ali model mnogim društvom, za kar pa se moramo v prvi vrsti zahvaliti vam in našim zvestim sponzorjem oziroma donatorjem.

Vsem skupaj v imenu celotne ježiške ekipe želim veliko zdravja, čim manj stresa v službi in seveda otroke v košarkarski dvorani (upamo da že januarja)!

Aleš Omejc, direktor
Košarkarsko društvo Ježica

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.