Premium sponzorji

 

ZAVAROVALNICA TRIGLAV

 
 
 

Sponzorji

 

SPONTANZO

 

 PETROL

 

 

NOMAGO

 

 

 

 
 
 

DOHODNINA - 1%

1. Klikni na zgornjo povezavo

2. Natisni obrazec

3. Izpolni in podpiši obrazec

4. Pošlji obrazec na FURS

 http://www.fu.gov.si/kontakti/

ALI

Izpolnite obrazec preko e-davkov

https://edavki.durs.si/

in ga oddajte elektronsko.

HVALA!

 
 
 

Vpis v košarkarsko šolo KD Ježica

Vpis v košarkarsko šolo KD Ježica

18.09.2017

Košarkarsko društvo Ježica vabi vse nadobudne fante, ki bi se želeli bolje spoznati s košarkarsko igro, da se priključijo košarkarski vadbi pod okriljem naše košarkarske šole.

V šolske košarkarske krožke so vključen igralci, ki bodo sodelovali na medšolskih tekmovanjih, internih turnirjih naše košarkarske šole, ter v državnem prvenstvu pod okriljem Košarkarske zveze Slovenije.

Poleg košarkarske igre se otroci na krožkih učijo timskega sodelovanja, pomaganja in spodbujanja. Ob rednem treniranju se otroci naučijo tudi delovnih navad, ki jim pomagajo pri učenju.

V našem klubu spodbujamo druženje mladih tako, da vsakoletno organiziramo vrsto klubskih dogodkov kot so: novoletna zabava, spomladanski piknik, poletni košarkarski tabor, udeležba na turnirjih v tujini...

V naši družbi, je s športnim udejstvovanjem in spoznavanjem košarkarske igre začelo mnogo vrhunskih športnikov, kot so košarkarski reprezentanti: Uroš Slokar, Erazem Lorbek in Domen Lorbek, trener Sašo Filipovski, prav tako pa presenetljivo tudi standardni član slovenske nogometne reprezentance Boštjan Cesar.

Kontaktirate nas lahko preko emaila: kdjezica.ljubljana@gmail.com

Ali po telefonu: 051/338-910 (Jure Saje)

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.