Premium sponzorji

 

ZAVAROVALNICA TRIGLAV

 
 
 

Sponzorji

 

SPONTANZO

 

 PETROL

 

 

NOMAGO

 

 

 

 
 
 

DOHODNINA - 1%

1. Klikni na zgornjo povezavo

2. Natisni obrazec

3. Izpolni in podpiši obrazec

4. Pošlji obrazec na FURS

 http://www.fu.gov.si/kontakti/

ALI

Izpolnite obrazec preko e-davkov

https://edavki.durs.si/

in ga oddajte elektronsko.

HVALA!

 
 
 

Ob zaključku maratona 24 ur na JEŽICI

Ob zaključku maratona 24 ur na JEŽICI

11.09.2017

Ježiški košarkarski fanatiki so po trinajstih letih znova obudili najstarejši slovenski košarkarski maraton 24 ur košarke na Ježici, na katerem je sodelovalo 180 igralcev, od tega kar 11 nekdanjih reprezentantov, več tisoč gledalcev ter glasbeni skupini Joker Out in Big foot mama.

Kljub nekoliko slabšemu vremenu, prek sobotne noči je stiskal kar precejšen mraz, v soboto pa je ponagajal tudi dež, se košarkarji različnih generacij Ježice niso dali in so na zunanjem igrišču vztrajali ves čas, četudi je bilo potrebno teči po lužah in igrati s spolzko iz razmočeno žogo. Med seboj so se pomerili veterani, nekdanji člani, košarkarji U17 in U19, ki so koše polnili kar 7 ur, tako kot igralci U11, U13 in U-15 pa so zaigrali tudi proti moštvom Koša Primorske, s katerim si KD Ježica deli skupnega sponzorja – podjetje Sixt Slovenia. Vsi košarkarji so v 24 urah zbrali 4057 točk, poškodb pa kljub občasno zares težkim razmeram skorajda ni bilo.

Na delu smo videli kar 11 nekdanjih reprezentantov (Sani Bečirović, Primož Brezec, Goran Jagodnik, Walter Jeklin, Roman Horvat, Samo Udrih, Smiljan Pavić, Ivica Jurković, Uroš Slokar, Domen Lorbek in Igor Thaler), ki so navdušili vse zbrane in s prihodom Košarkarskemu društvu Ježica izkazali veliko čast in spoštovanje, ki si ga klub, pri katerem so košarkarske korake začeli bratje Lorbek, Uroš Slokar, kapetan slovenske nogometne izbrane vrste Boštjan Cesar in mnogi drugi (pisatelj in režiser Goran Vojnović, nekdanji generalni sekretar KZS Iztok Rems, karikaturist Dela Marko Kočevar) tudi zasluži.

Utrinke vrhunskega dogodka, za katerega si organizatorji že zdaj prizadevajo, da ga prihodnje leto ponovijo, si lahko ogledate v fotogaleriji.

Prispevek RTV-ja o našem dogodki pa si lahko ogledate TUKAJ.

Matej Avanzo, predsednik KD Ježica:

"Izjemno sem ponosen, da nam je z ekipo fanatikov, zbranih okrog našega kluba, uspelo obuditi legendarni košarkarski maraton ter ga še nadgraditi v zares prijazen, topel, košarkarskim in športnim zaljubljencem namenjen dogodek, na katerem so vsi prisotni zares uživali. Smo volonterji, a ne želimo biti amaterji, zatorej smo se v tem duhu priprave za dogodek lotili že v aprilu. Nazadnje smo se ubranili tudi dežja in se po 24 urah neumornega igranja poveselili še s tekmo VIP in prijateljskim koncertom skupine Big Foot Mama. In prav prijateljstvo, spoštovanje in predanost pravim vrednotam so nas združili. In nas bodo še velikokrat. Biti Ježičan, je biti drugačen. In na to drugačnost smo in bomo ponosni."

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.