Premium sponzorji

 

ZAVAROVALNICA TRIGLAV

 
 
 

Sponzorji

 

SPONTANZO

 

 PETROL

 

 

NOMAGO

 

 

 

 
 
 

DOHODNINA - 1%

1. Klikni na zgornjo povezavo

2. Natisni obrazec

3. Izpolni in podpiši obrazec

4. Pošlji obrazec na FURS

 http://www.fu.gov.si/kontakti/

ALI

Izpolnite obrazec preko e-davkov

https://edavki.durs.si/

in ga oddajte elektronsko.

HVALA!

 
 
 

Srečno 2017

Srečno 2017

31.12.2016

Aleš Omejc, direktor KD Ježica, je ob izteku starega leta v imenu celotnega kluba izrazil želje in pričakovanja za novo leto 2017. Novoletni čestitki pa kmalu prilozimo še kratek filmček, v katerem bodo zbrani vsi spomini leta, od katerega se zdaj poslavljamo. Hvala vsem, ki ste bili del ježiške zgodbe in srečno 2017! 

"Poleg klasičnih želja, ki veljajo za naše košarkarje, da bi bili zdravi in pridni v šoli, si v letu 2017 v našem društvu želimo še nekaj več. Prišli smo do točke, na kateri smo skupaj ocenili, da je prišel čas, da stopimo stopničko višje. Za prihajajoče leto v našem društvu napovedujemo kar nekaj pozitivnih sprememb, začenši z ambicioznostjo, ki se bo v novem letu povečala še za eno stopnjo. Pričakujemo in upamo, da se bo v teh prazničnih dneh zgodilo to, kar z veliko željo že nekaj časa pripravljamo. Veselimo se, da bomo med nami lahko pozdravili novega predsednika društva in morda tudi kakšnega novega člana upravnega odbora, ter posledično tudi novega sponzorja, ki razume ježiško filozofijo, ter se lahko z njo poistoveti. 
Trenerjem, ki delajo z ljubeznijo do košarke in predstavljajo jedro kluba, sem predlagal, naj napišejo pismo Božičku ali Dedku Mrazu, tistemu, ki jim je bolj pri srcu in naj si v imenu vseh nas zaželijo kakšnega visokega fanta, kakšnega dobrega sponzorja, ter kakšnega Ježičana, ki bi želel postati trener, sodnik ali košarkarski delavec.
Vsem, ki delamo v klubu želim, da nas volja in zagon ne bi minila, ter, da bomo dobro delali in vztrajali še naprej. Želim si tudi, da bi tisti, ki bodo prišli za nami prav zaradi našega truda imeli veliko lažje delo, kot smo ga imeli mi. 
Našim navijačem, sledilcem na spletni strani in socialnih omrežjih (Facebook, Twitter) pa želim obilico zdravja, ter seveda da bi z nami še naprej delili veselje ob uspehih in razumevanje ob porazih.“

Prilagamo še link do Youtube posnetka - ježiške novoletne čestitke!

https://www.youtube.com/watch?v=zADec6vsgCI&feature=youtu.be

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.