Premium sponzorji

 

ZAVAROVALNICA TRIGLAV

 
 
 

Sponzorji

 

SPONTANZO

 

 PETROL

 

 

NOMAGO

 

 

 

 
 
 

DOHODNINA - 1%

1. Klikni na zgornjo povezavo

2. Natisni obrazec

3. Izpolni in podpiši obrazec

4. Pošlji obrazec na FURS

 http://www.fu.gov.si/kontakti/

ALI

Izpolnite obrazec preko e-davkov

https://edavki.durs.si/

in ga oddajte elektronsko.

HVALA!

 
 
 

Nejc Tomažič predstavljal Slovenijo na FIBA turnirju

Nejc Tomažič predstavljal Slovenijo na FIBA turnirju

18.01.2017

Član ježiške ekipe U17, Nejc Tomažič, se je v začetku leta 2017 udeležil prvega FIBA Fast track razvojnega programa v Szolnoku na Madžarskem. Na taboru, namenjenem razvoju mladih igralcev in igralk do 18 let, je predstavljal Slovenijo, ki je bila ena izmed le štirih povabljenih držav iz celega sveta.

Trodnevni kamp je bil razdeljen na dva dela – prva dva dneva sta bila namenjena individualnim in skupinskim treningom, zadnji pa medsebojnim dvobojem povabljenih reprezentanc. Nejc je s svojo ekipo zaigral v finalu, na koncu pa moral priznati premoč Nizozemskim vrstnikom. O svoji izkušnji je podal tudi kratko izjavo. 


Vse skupaj se je začelo, ko je Matic Vidic (vodja odprave in trener, op.p.) poklical mojega članskega trenerja in me povabil na treninge 3x3. Tam sem se očitno dokazal in tako sem bil izbran za odhod na Madžarsko, kjer sem skupaj z Matejem Sušcem (Grosuplje, op.p.), Gašperjem Potočnikom (Ljubljana, op. p.) ter Janom Gršičem (Ilirija, op. p.) predstavljal Slovenijo na FIBA razvojnem programu. Na taboru je bilo zelo zanimivo. Trenirali smo po več kot pet ur na dan – slabe tri ure dopoldan ter prav toliko popoldan. Igra 3 na 3 se zelo razlikuje od klasične dvoranske košarke. Pri igri 3 na 3 je vse bolj grobo in močno, tako igro dopuščajo tudi sodniki. Prav tako je met za tri točke vreden še enkrat več kot navaden koš, kar meni seveda zelo ustreza. Celotna izkušnja mi je veliko pomenila. Trenirali smo izjemno kvalitetno, veliko sem se naučil, poleg tega pa sem se dobro spoznal tudi s soigralci. V finalu tekmovanja, ki je potekalo zadnji dan tabora, smo izgubili proti Nizozemski, ki pa smo jo v rednem delu že premagali. Brez dvoma smo dokazali, da smo Slovenci odlični v igri 3 na 3.


Rezultati:
SLOVENIJA – Madžarska 22:13
SLOVENIJA – Češka 9:13
SLOVENIJA – Nizotemska 21:19
Finale:
SLOVENIJA – Nizozemska 18:21

 

Galerija

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.