Premium sponzorji

 

ZAVAROVALNICA TRIGLAV

 
 
 

Sponzorji

 

SPONTANZO

 

 PETROL

 

 

NOMAGO

 

 

 

 
 
 

DOHODNINA - 1%

1. Klikni na zgornjo povezavo

2. Natisni obrazec

3. Izpolni in podpiši obrazec

4. Pošlji obrazec na FURS

 http://www.fu.gov.si/kontakti/

ALI

Izpolnite obrazec preko e-davkov

https://edavki.durs.si/

in ga oddajte elektronsko.

HVALA!

 
 
 

Nov sponzor - PETROL D.D.

Nov sponzor - PETROL D.D.

01.06.2016

Sporočamo vam, da sta predsednik uprave Petrol d.d. in predsednik KD Ježica podpisala sponzorsko pogodbo, s katero Petrol d.d. postaja eden izmed Premium sponzorjev našega društva! V Košarkarskem društvu Ježica verjamemo, da bo zastavljeno sodelovanje v prihodnjih letih partnerjema prineslo obojestransko korist, predvsem pa se veselimo dejstva, da bomo v našem društvu s pomočju družbe PETROL d.d. našim otrokom omogočili boljše pogoje za trening in njihov napredek.

 

Petrol

 

Brez zastavljenega poslanstva in vizije organizacija v društvu ne more biti uspešna, zaradi česar bomo tudi v prihodnje s pomočjo novega sponzorja sledili naši viziji, ter skušali s športnim in prijaznim korakom priti do zadovoljnih obrazov otrok, staršev in vseh naših poslovnih partnerjev!

KD JEŽICA

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.