Premium sponzorji

 

ZAVAROVALNICA TRIGLAV

 
 
 

Sponzorji

 

SPONTANZO

 

 PETROL

 

 

NOMAGO

 

 

 

 
 
 

DOHODNINA - 1%

1. Klikni na zgornjo povezavo

2. Natisni obrazec

3. Izpolni in podpiši obrazec

4. Pošlji obrazec na FURS

 http://www.fu.gov.si/kontakti/

ALI

Izpolnite obrazec preko e-davkov

https://edavki.durs.si/

in ga oddajte elektronsko.

HVALA!

 
 
 

ČLANI V LIGO ZA PRVAKA

ČLANI V LIGO ZA PRVAKA

03.03.2016

Še pred koncem rednga dela je bilo jasno, da so se naši člani uvrstili v ligo za prvaka 4. lige. Za naslov najboljšega v 4. ligi se bodo pomerili z ekipami Vrhnike, Krvavca, Ivančne, s katero pa so že odigrali dve tekmi, ter jo enkrat pramagali, ter enkrat izgubili, vendar imajo v medsebojnem izračunu boljšo koš razliko.

Po dobri in dolgi sezoni, čaka naše člane najtežji del. Dokazati, da ne zasedajo vrha lestvice po naklučju, vendar je to rezultat, dobrega dela, zrelosti, ter veliko pozitivne energije, ki so jo vsi igralci, ki so del naše članske ekipe prenesli na parket, kljub vsakodnevnim obveznostmi v službi ali na fakulteti. 

Članska ekipa je v sezoni dokazala, da resnično raste. Igralci so zrelejši, bolj izkušeni, ter velika opora mladinski ekipi, s katero člani brez pomisleka odtrenirajo, odigrajo, ter jih pri tem učijo, spodbujajo, kar se pozna tudi pri večji motivaciji tako mladincev, kot kadetov.

Mladinski pogon se zahvaljuje članski ekipi za vso podporo, tako na terenu, kot izven. Člani so ustvarili odlično pozitivno klimo, ki so jo kot ekipa nadgradili z odličnim rezultatom v rednm delu, ter upamo, da jim ga bo kljub dolgi in naporni sezoni uspelo nadgraditi še s kakšno zmago v ligi za prvaka.

Poziv vsem JEŽIČANOM: "Pridite in navijajte za naše člane."

Hvala vsem, ki nas spodbujate, spremljate, pomagate in v srcu nosite geslo: JEŽICA MOJ KLUB!!

KD JEŽICA

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.