Premium sponzorji

 

ZAVAROVALNICA TRIGLAV

 
 
 

Sponzorji

 

SPONTANZO

 

 PETROL

 

 

NOMAGO

 

 

 

 
 
 

DOHODNINA - 1%

1. Klikni na zgornjo povezavo

2. Natisni obrazec

3. Izpolni in podpiši obrazec

4. Pošlji obrazec na FURS

 http://www.fu.gov.si/kontakti/

ALI

Izpolnite obrazec preko e-davkov

https://edavki.durs.si/

in ga oddajte elektronsko.

HVALA!

 
 
 

Priprave Rogla 2017

Priprave Rogla 2017

26.09.2017

1. dan:

Višinske priprave na Rogli smo začeli več kot uspešno. Po dopoldanski šok terapiji - kondicijskem treningu- smo se najprej dobro najedli, nato je pa sledil še popoldanski trening - tamali so pilili tehniko, starejše pa sta Jure in Stojan peljala na razgledni stolp. Sicer niso imeli časa uživati v razgledui, so se pa nadihali svežega zraka. Zvečer so si mladinci pogledali še treninga članskih ekip Cedevite ter Telekom Baskets Bonn-a. Pred spanjem pa so si vsi fantje privoščili še razvajanje v bazenu. Jutri začnemo že ob 7.15, zato se bodo luči v naših bungalovih ugasnile že ob 22ih!

2. dan:

Drugi dan priprav smo že ob 7.30 bili v pogonu - no skoraj vsi, nekoga je namreč premagal spanec. Tek za mlajše in kolebnica za starejše sta bila na jutranjem soncu prava izbira za segrevanje mišic. Mladince in kadete je pred zajtrkom čakal še 'plank' izziv, ki jim ga je postavil Stojan. Obilen zajtrk in dopoldanski trening so fantje oddelali z odliko - sedaj so se namreč že navadili na naporen tempo ter na dejstvo, da brez teka pač ne gre. Medtem ko so se starejši odpravili na daljši tek z vzponi in spusti, so mlajši delali s Perotom, Juretom ter Karmen. Šprinti v klanec, kotaljenje navzdol, tek med kravicami ter vaje za moč so ježe dodobra utrudila. Iz tira jih ni vrglo niti to, da smo med gostimi gozdovi malce zašli. Smo se pa malce odpočili na mehki travi na nogometnem igrišču, počivanje na kateri (baje) paše bolj kot mamin objem. Popoldanski trening so starejši oddelali v naravi, kjer so poleg klasičnih vaj za pridobivanje kondicije, tudi prelagali hlode. Mlajši pa so po zabavnih igrah za orientacijo v prostori še 'odlaufali' do razglednega stolpa, kjer so po napornem vzponu po 168 stopnicah dobili svojo nagrado - prelep na celotno Roglo. Če mislite, da so bili vaši fantje kaj utrujeni, se motite. Imeli so še energijo za poletno sankanje, zvečer pa za ogled članske tekme ekip Telekom Baskets Bonn in Rogaške, ter za kopanje v bazenu.

3. dan:

Tretji dan in trije klasični treningi. Zjutraj in dopoldan se je 'laufal'. Tokrat sta se nam pridružila še Nejc Artač in Matic Jontez, ki sta tako 38. in 39. člana ježiške odprave, če ne štejemo trenerjev. Namesto popoldanskega treniga pa so fantje U15 so se pomerili s kadetinjami ŽKK Konjice, kadeti in mladinci pa s članicami. Prav vsi igralci so stopili na igrišče in se zoperstavili starejšim tekmicam. Stojan in Jure sta po kosilu 'pišurčke' -naše najmlajše- peljala še na sankanje. Čudovito vreme nas je razvajalo in nam dalo zares izjemne pogoje za treninge.

4. dan:

Polovico priprav smo že oddelali, zato smo po jutranjem treningu in obilnem zajtrku dopoldanski trening zamenjali s krajšim izletom v naravo. Razdelili smo se v dve skupini. Prva je s Karmen in Stojanom odšla na Lovrenška jezera, druga pa z Petrom in Žigo do Lukovega slapu.Časovnica se nam je odlično poklopila, saj smo se ob povratku srečali pri zbiralniku za zasneževanje. Perotova ideja za hitro ohladitev je naletela na pozitiven odziv. Brez razmišljanja so fantje z veseljem skočili v vodo. Sledil je še popoldanski trening ter večerni ogled tekme slovenske reprezentance proti reprezentanci Hrvaške.

5. dan:

Naporen tempo se je nadaljeval tudi v petek, se nam je že zjutraj pridružil tudi Primož Samar. Jutranjega treninga, na katerem so v ospredju delo nog, skakanje s kolebnico ter tek, so fantje že navajeni. Po obilnem zajtrku so starejši delali vaje za moč - ''malo'' v dvorani, ''malo'' zunaj. Mlajši pa so s Perotom in Žigo tekli diagonale po nogometnem igrišču, pri čemer je večina izmed njih zares dala vse od sebe in si prislužila pohvalo trenerjev. Poleg tega pa so si prav vsi privoščili ohladitev v vodnem zajetju, kar je izjemno prijalo njihovim razbolelim mišicam. Tudi kadeti in mladinci so naporen trening zaključili bolj sproščeno - s fuzbalom. Pri kosilu smo zapeli 'vse najboljše' kapetanu Luki Banoviču - Baniju, ki je prav ta dan praznoval rojstni dan. Prijazni zaposleni na Rogla pa so mu spekli tudi torto, s katero smo se posladkali po kosilu. Sledila je razdelitev majic ter skupinsko fotografiranje. Pred popoldanskim treningom, kateremu so se priklučili še nekateri člani, so fantje dobili nekaj časa za počitek in spanje, kajti starejše je čakal naporen tek po smučišču. Mlajši pa so oddelali trening v dvorani, nato pa skupaj tekli do razglednega stolpa, kjer so tekmovali kdo prej preteče 168 stopnic. Zadnji večer na pripravah so se ježi malo poveselili, a ne preveč, saj sta jih naslednji dan čakala še dva treninga.

6. dan:

Zjutraj je bilo kar težko vstati, ker je bila noč dolga, a so prav vsi fantje 'zborbali' in pridno oddelali še zadnji jutranji trening. Tek, kolebnica in plank so bili jutranja budnica vsak dan priprav, in nič drugače ni bilo v soboto. Po zajtrku pa še dopoldanski trening, ki se je za prav vse fante zaključil s skokom v hladno vodo. No, mladinci in kadeti so si tudi skakali v naročje - če smo bolj natančni, so vsi izvedli 'trust fall' in nihče ni priletel na trdna tla :) Še zadnjič smo se v ruskem bifeju hotela na Rogli 'nabasali' s hrano in z veseljem gledali, kako se fantje z nasmeški na obrazu poslavljajo drug od drugega. Ugotavljamo, da so bile priprave uspešne, trenerji so zadovoljni, igralci pa se bodo, vsaj tako upamo, tudi prihodnje leto udeležili tabora in spet skupaj 'švicali' :) Hvala vsem za čudovitih 6 dni, odlično oddelanih 16 treningov, vso energijo in pozitivo, ki ste jo delili z nami! Sedaj pa s polno paro v novo sezono! :)

- KD Ježica

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.