Premium sponzorji

 

ZAVAROVALNICA TRIGLAV

 
 
 

Sponzorji

 

SPONTANZO

 

 PETROL

 

 

NOMAGO

 

 

 

 
 
 

DOHODNINA - 1%

1. Klikni na zgornjo povezavo

2. Natisni obrazec

3. Izpolni in podpiši obrazec

4. Pošlji obrazec na FURS

 http://www.fu.gov.si/kontakti/

ALI

Izpolnite obrazec preko e-davkov

https://edavki.durs.si/

in ga oddajte elektronsko.

HVALA!

 
 
 

ČLANI PRVAKI 4.SKL !!!! ČESTITAMO!!!

ČLANI PRVAKI 4.SKL !!!! ČESTITAMO!!!

02.04.2016

Na Vrhniki  je danes potekala zadnja tekma sezone, ki pa je kot se za pravo prvenstveno tekmo spodobi odločala o končnem zmagovalcu lige.

Z vesejem sporočamo, da so naši JEŽIŠKI ČLANI zmagali za točko in se razveselili naslova prvaka 4.SKL. ČESTITAMO!!!

Vrhnika : JEŽICA 81:82

Na vrhniki se je odigrala dobra izenačena takma. Kljub oslabljeni članski ekipi, ki se bori z odsotnostmi, so naši borci odigrali odlično tekmo, ter se v izenačeni končnici veselili zmage za točko, ter visoko dvignili pokal prvaka 4.SKL.

Vraževerneži bi lahko rekli, da je Vrhničanom zagodel portal Slovenska košarka, kjer so napačno preračunali in že slavili Vrhniko kot prvake. Vendar je bil to račun brez JEŽIČANOV, ki so pokazali, da se tekme igrajo do zadnjega sodniškega žvižga. Da ni važno kdo je poškodovan, bolan, službeno odsoten, vendar na koncu prevlada želja, borba in srce.

Mislimo, da so nam naši člani v odlični sezoni, kjer so se vse mlajše selekcije uvrstile v prve lige, dodali češnjo na smetano in nam vsem pričrali nasmeh na obraz, ko so dokazali, da so najboljše moštvo v ligi.

Hvala.

Čestitamo!!!

KD JEŽICA

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.