Premium sponzorji

 

ZAVAROVALNICA TRIGLAV

 
 
 

Sponzorji

 

SPONTANZO

 

 PETROL

 

 

NOMAGO

 

 

 

 
 
 

DOHODNINA - 1%

1. Klikni na zgornjo povezavo

2. Natisni obrazec

3. Izpolni in podpiši obrazec

4. Pošlji obrazec na FURS

 http://www.fu.gov.si/kontakti/

ALI

Izpolnite obrazec preko e-davkov

https://edavki.durs.si/

in ga oddajte elektronsko.

HVALA!

 
 
 

Splošno

V košarkarskem društvu Ježica skozi vso zgodovino namenjamo veliko pozornost tudi druženju, kar nam prinaša prepoznavnost in primerno okolje za razvoj društva, njenih članov in okolja v katerem delujemo.
V društvu radi poskrbimo za prav vse člane, pa naj si bo to najmlajše stare komaj 10 let ali pa morda tiste malce starejše, ki štejejo že čez 60 let. Vsi skupaj ustvarjamo zgodovino, zapisano v sliki in besedi.


"Vse, ki posedujete kakršnokoli arhivsko gradivo (fotografije, zapisnike, članke iz časopisja, videoposnetke, ...) vljudno naprošamo, da nas kontaktirate za prevzem gradiva!


TABORI IN PRIPRAVE

Vsako leto konec meseca avgusta v našem društvu organiziramo košarkarski tabor, kjer se večina članov našega mladinskega pogona začne pripravljati na novo sezono oziroma šolsko leto. V tem letu smo priprave za ekipe U13, U15, U17 in U19 organizirali v ŠC Rogla, kjer smo imeli vrhunske pogoje za treninge vseh selekcij .


DOBIMO SE NA JEŽICI

Tradicionalna prireditev ob koncu sezone, naslednica legendarne prireditve 24 ur košarke na Ježici. Prireditev vsako leto združi vse generacije našega društva in poskrbi za pristno Ježiško zabavo, polno spominov in dobre volje. Srečanje velja za enega izmed najbolj tradicionalnih košarkarskih druženj v Sloveniji.


TURNIRJI

Naše ekipe redno nastopajo na turnirjih v Sloveniji in tujini, ter tako krepijo prijateljske vezi. Potovanja so tista, ki nadebudnim košarkarjem vedno ostanejo v najlepšem spominu. Skozi zgodovino smo obiskali vrsto močnih turnirjev širom Evrope, v zadnjih letih pa se najraje odpravimo na Češko in v države, ki so nastale na področju bivše Jugoslavije.


ZGODOVINA

V tem kotičku naše spletne strani, vam ponujamo utrinke iz več kot 50 letne zgodovine igranja košarke na Ježici. Zaenkrat še niso kronološko urejeni in "podpisani" z imeni in priimki akterjev, toda trdno verjamemo, da nam bo to uspelo v bližnji prihodnosti...

 

 
 
 

Društvo sofinancira:

                                                                                                                          Mestna občina Ljubljana

 
 
 

Partnerji:

OS Franceta Bevka Park Jezica Dassasport

                                            

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.