Premium sponzorji

 

ZAVAROVALNICA TRIGLAV

 
 
 

Sponzorji

 

NLB

 

SPONTANZO

 

 PETROL

 

 

NOMAGO

 

 
 
 

DOHODNINA - 1%

1. Klikni na zgornjo povezavo

2. Natisni obrazec

3. Izpolni in podpiši obrazec

4. Pošlji obrazec na FURS

 http://www.fu.gov.si/kontakti/

ALI

Izpolnite obrazec preko e-davkov

https://edavki.durs.si/

in ga oddajte elektronsko.

HVALA!

 
 
 

Izjemen uspeh članov

Izjemen uspeh članov

31.12.2021

Leto 2021 je zaznamoval eden največjih uspehov ježiških članov v zgodovini kluba.

Jure Močnik, ki že drugo leto vodi člansko ekipo Ježice, je skupaj z igralci naredil korak naprej. V sezoni 2021/22 iz tekme v tekmo ta mlada ekipa kaže kvaliteto, požrtvovalnost in presenetljivo zrelost. Tekmeci so "padali" en za drugim, tako v 3. SKL, kot tudi v Pokalu Spar. Ogled tekem je bil pravi užitek. Rezultati pa govorijo sami zase.

Vrhunec prve polovice sezone je bila sigurno domača povratna tekma proti drugoligašu LTH Castings. Po tem, ko so na prvi tekmi "ježki" presenetljivo ugnali Škofjeločane za 9 točk, jih je šele čakala prava preizkušnja - ubraniti vodstvo na domačem parketu. Poklopilo se je vse - prisotni so lahko bili gledalci, ekipa je bila motivirana, vsi smo videli cilj. Ježiške tribune so bile ponovno zapolnjene... nekdanji ježičani, navdušeni starši, igralci mlajših kategorij, ki so prišli podpirat svoje vzornike, in drugi košarkarski navdušenci... vsi smo s ponosom in nervozo navijali in upali. "Zdaj nam pa mora ratat!". Pa nam je!

Tretjeligaš, neporažen v svoji ligi, v pokalu Spar med samimi prvoligaši. Ježica - med najboljšimi 8 ekipami v Sloveniji. Kar nekaj časa je trajalo, da smo zbrali misli. In konec leta je najlepši čas, da povemo, da smo ponosni. Ponosni, ker je ta rezultat posledica dolgoletnega dela vseh - direktorja, upravnega odbora, vseh trenerjev in seveda igralcev. Vseh, ki smo na Ježici odraščali in tudi ostali. Ostali, da smo dokazali, da zmoremo.

Hkrati je ta uspeh motivacija za naprej. Za najmlajše. Za mladince, ki jim le še stopnička loči do igranja v članski ekipi. Za trenerje, zdajšnje in nekdanje. Za vodstvo, ki skrbi za vse nas.

Ježki, srečno v letu 2022!

#mojklub #žigažagaježcazmaga

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.