Premium sponzorji

 

ZAVAROVALNICA TRIGLAV

 
 
 

Sponzorji

 

NLB

 

SPONTANZO

 

 PETROL

 

 

NOMAGO

 

 
 
 

DOHODNINA - 1%

1. Klikni na zgornjo povezavo

2. Natisni obrazec

3. Izpolni in podpiši obrazec

4. Pošlji obrazec na FURS

 http://www.fu.gov.si/kontakti/

ALI

Izpolnite obrazec preko e-davkov

https://edavki.durs.si/

in ga oddajte elektronsko.

HVALA!

 
 
 

Odpoved športnih aktivnosti Košarkarskega društva Ježica

Odpoved športnih aktivnosti Košarkarskega društva Ježica

12.03.2020

Spoštovani igralci, starši, člani društva, sorodniki, prijatelji, poslovni partnerji in vsi podporniki našega društva,

 

Obveščamo vas, da je Upravni odbor Košarkarskega društva Ježica, po predhodnem sklepu Sveta za nacionalno varnost RS o omejitvah pri organizaciji tekmovanj, danes prejetemu dopisu Košarkarske zveze Slovenije o odpovedi vseh tekmovanj, pričakovanih odpovedih vadbe v vseh prostorih Mestne občine Ljubljana, napovedanem zaprtju vseh vzgojno-izobraževalnih ustanov, ter tehtnem razmisleku in pogovorih s članstvom društva sprejel naslednje sklepe:

 

1. S četrtkom, 12.03.2020 se do nadaljnjega odpovejo treningi vseh selekcij društva in sicer U9, U11, U13, U15, U17, U19, člani in veterani.


2. S četrtkom, 12.03.2020 se do nadaljnjega odpovejo vse interesne dejavnosti oz. krožki na Osnovnih šolah, kjer deluje naše društvo.


3. Odpove se sodelovanje vseh 4 ekip Košarkarskega društva Ježica, na Velikonočnem turnirju v Sarajevu.

 

Verjamemo, da so tovrstni ukrepi za vse nas velik šok, ki nam bo vsem skupaj prinesel kar nekaj nevšečnosti, ter močno posegel v naš vsakdan. Vseeno pa se moramo vsi skupaj strinjati, da z ukrepi lahko preprečimo najhujše oz. močno omejimo širjenje virusa, ter tako poskrbimo za zdravje vaših in naših otrok, vas in nas.

O vseh morebitnih spremembah in ponovnem začetku vadbe vas bomo obveščali preko naših socialnih omrežij in e-mailing liste, za vsa dodatna vprašanja pa smo vam na voljo trenerji in vodstvo Košarkarskega društva Ježica.

 

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vam želimo predvsem dobrega zdravja!

 

Ljubljana, 12.03.2020

 

Aleš Omejc, direktor
Košarkarsko društvo Ježica

 

Galerija

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.