Premium sponzorji

 

ZAVAROVALNICA TRIGLAV

 
 
 

Sponzorji

 

NLB

 

SPONTANZO

 

 PETROL

 

 

NOMAGO

 

 
 
 

DOHODNINA - 1%

1. Klikni na zgornjo povezavo

2. Natisni obrazec

3. Izpolni in podpiši obrazec

4. Pošlji obrazec na FURS

 http://www.fu.gov.si/kontakti/

ALI

Izpolnite obrazec preko e-davkov

https://edavki.durs.si/

in ga oddajte elektronsko.

HVALA!

 
 
 

24 UR KOŠARKE NA JEŽICI

24 UR KOŠARKE NA JEŽICI

16.08.2017

 

Spoštovani!

Po 13 letih se na Ježico v petek in soboto, 8. in 9. septembra, znova vrača veliki spektakel – najstarejši slovenski košarkarski maraton, imenovan 24 ur košarke na Ježici. Na njem letos ne bo manjkalo številnih mladih nadobudnih igralcev, članov KD Ježica, nekdanjih reprezentantov in obilice zabave, tudi s skupino Big Foot Mama, ki bo za ta dogodek ježiški klub počastila s posebnim prijateljskim koncertom.

Najstarejši slovenski košarkarski maraton – 24 ur košarke na Ježici –, ki so ga »nori« ježiški športni zanesenjaki prvič izvedli leta 1974, se bo v novi verziji začel v petek, 8. septembra, ob 20.00 na zunanjem igrišču ŠRC Ježica in se končal dan kasneje ob isti uri s spektaklom Hitradia Center med znanimi Ježičani in nekdanjimi reprezentanti. Za te bodo med drugim igrali Sani BečirovićGoran Jagodnik, Walter Jeklin, Slavko Duščak, Roman Horvat in ostali.

Da bo dogodek tokrat še zanimivejši, prijetnejši in udarnejši, bodo poskrbeli člani znane slovenske rock skupine Big Foot Mama. Ti so se kot Bežigrajčani, večinoma živeči v klubskem okolišu, odločili podpreti projekt in bodo v soboto, 9. septembra, ob 21.30 za vse obiskovalce pripravili poseben prijateljski koncert.

V košarkarskem maratonu bodo sodelovali predstavniki vseh rodov KD Ježica, od igralcev otroške šole pa vse do najstarejših veteranov, kot gostje pa bodo tokrat prisotni tudi predstavniki mlajših selekcij Sixt Primorske (KOŠ Primorska), s katerim si ježiški klub deli skupnega generalnega sponzorja – podjetje SIXT Slovenija.

Obisk dogodka, na katerem bo stalno poskrbljeno za odlično vzdušje, obilen nabor hrane in pijače ter bogat srečelov, je popolnoma brezplačen!

MATEJ AVANZO, predsednik KD Ježica in vodja organizacijskega odbora prireditve 24 ur košarke na Ježici: "Ko sem v začetku novega leta prevzel predsednikovanje KD Ježica, v katerem sem desetletje igral, pet let pa deloval še kot trener, sem jasno povedal, da bo klub ostal na temeljih prijateljstva, dobre volje, zabave, a vseeno dal vsem vedeti, da bom volonterski predsednik, amaterski pa vsekakor ne. Ena od mojih obljub je bila oživitev legendarnega ježiškega košarkarskega maratona, ki se bo zdaj po nekaj mesecih priprav tudi zares zgodil. In to ne le zgodil, prepričan sem, da bomo na pravem športno-glasbenem spektaklu združili vse rodove ježiških košarkarjev ter tudi mnoge, ki so morda le ljubitelji košarke, športa, glasbe ali pa vsega trojega. Vsi prav lepo vabljeni drugi septembrski konec tedna na zunanja igrišča ŠRC Ježica."

SKUPNA IZJAVA SKUPINE BIG FOOT MAMA"V naši skupini se vsako leto odločimo podpreti kak dogodek, a mora res biti dovolj argumentov za tako odločitev. Pri zgodbi košarkarjev Ježice nas je prepričalo dejstvo velike pripadnosti, tradicije in še posebej to, da smo tudi mi povečini Bežigrajčani, torej, da je to naš okoliš, da so to spomini na mladost, mnoge norčije in trenutke, preživete na in ob košarkarskih igriščih. Odločili smo se nekaj vrniti okolju, iz katerega prihajamo, zato bomo pripravili prijateljski koncert v okviru prireditve 24 ur košarke na Ježici, klubu, v katerem poznamo precej v njem delujočih posameznikov, ki so zares zavezani športu, košarki, delu in dobrim namenom."

UROŠ SLOKAR, podpredsednik KD Ježica, nekdanji košarkar Ježice in udeleženec VIP-tekme HIT Radia Center: "Ježica je moj matični klub in že, ko sta mi Matej Avanzo kot predsednik in Aleš Omejc kot direktor kluba ponudila podpredsedniško mesto, nisem prav nič okleval. Prav ta klub je namreč zaslužen za moje košarkarske temelje, v mnogočemu za delovne navade, pozitiven način razmišljanja in mnoga prijateljstva. V mladosti sem sodeloval na legendarnih 24-urnih ježiških maratonih in navdušen sem bil nad idejo, da postanem ambasador nove izvedbe te prireditve, še posebej, ker se nam zares obeta pravi spektakel."

SANI BEČIROVIĆ, udeleženec VIP-tekme HIT Radia Center, član selekcije nekdanjih reprezentantov: "Vselej rad sodelujem na košarkarskih prireditvah, ki presegajo meje, ki ponudijo nekaj več. Za 24-urni maraton na Ježici smo slišali tako rekoč vsi, zato je res škoda, da je prireditev ob začetku novega tisočletja zamrla. A izjemno sem vesel, da bom lahko z igranjem za selekcijo nekdanjih reprezentantov pripomogel k uspehu tega dogodka, na katerem bomo, sem prepričan, mnogi še dodatno uživali v velikem finalu, ki ga s prijateljskim koncertom za vse udeležence in obiskovalce pripravljajo pri glasbeni skupini Big Foot Mama."

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.