Premium sponzorji

 

ZAVAROVALNICA TRIGLAV

 
 
 

Sponzorji

 

SPONTANZO

 

 PETROL

 

 

NOMAGO

 

 

 

 
 
 

DOHODNINA - 1%

1. Klikni na zgornjo povezavo

2. Natisni obrazec

3. Izpolni in podpiši obrazec

4. Pošlji obrazec na FURS

 http://www.fu.gov.si/kontakti/

ALI

Izpolnite obrazec preko e-davkov

https://edavki.durs.si/

in ga oddajte elektronsko.

HVALA!

 
 
 

Turni U-17: Gorizia (ITA)

Turni U-17: Gorizia (ITA)

23.12.2015

V nedeljo zjutraj, smo se odpravili v Staro Gorico v Italji. Udeležili smo se košarkarskega turnirja, ki je potekal v zanimivem in lepem mestu ob slovenski meji. V Gorico smo prispeli okoli pol dvanajste ure in ob poldnevu nas je čakala že prva tekma proti ekipi Romans. Tekmo smo začeli zelo raztreseno in dovolili italjanskim vrstnikom, da so nam sledili v vseh segmentih igre, čeprav smo začutili, da smo boljši od njih. Med tekmo smo imeli kar nekaj težav za netipično hitro igro Italjanov, vendar smo tekmo mirno priprljali do konca in zmagali 17:35. Naš naslednji nasprotnik je bila zamejska ekipa Breg, ki jo je pred leti treniral tudi naš trener Peter Burmen, ki nam je dal nekaj koristnih napotkov o nasprotniku. Nasprotnik je bil zelo čvrst, vendar smo v tekmo vstopili zbrano in odločno in tekmo brez težav dobili z rezultatom 15:41. Po tekmi smo s strani organizatorja dobili nekaj za pod zob in si ogledali tekmo za tretje mesto. Od trenerejv nasprotnih ekip smo dobili informacijo, da bo finalna tekma le formalnost, saj nam nasprotnik nebi smel povzročati težav.

Finalno tekmo smo začeli zbrano in odločno in si že v prvi četrtini priigrali neulovljivo prednost. Tekmo smo mirno propeljali do konca in se na koncu kljub nekoliko grenkega priokusa, zaradi poškodbe našega soigralca Vida Zorka, ki je bil izbran za najkoristnejšega igralca turnirja in si je resno poškodoval koleno, veselili zaslužene zmage.

Finale:

JEŽICA : U.S- Goriziana 109:23 /30:2;56:12;82:17/

1.tekma

Romans : JEŽICA 17:35 (10:16)

2.tekma:

Breg : JEŽICA 15:41 (9:20)

Avtor: Luka Banovič

Turnir povezava RAZULTATI:

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.