Premium sponzorji

 

ZAVAROVALNICA TRIGLAV

 
 
 

Sponzorji

 

NLB

 

SPONTANZO

 

 PETROL

 

 

NOMAGO

 

 
 
 

DOHODNINA - 1%

1. Klikni na zgornjo povezavo

2. Natisni obrazec

3. Izpolni in podpiši obrazec

4. Pošlji obrazec na FURS

 http://www.fu.gov.si/kontakti/

ALI

Izpolnite obrazec preko e-davkov

https://edavki.durs.si/

in ga oddajte elektronsko.

HVALA!

 
 
 

ZMAGOSLAVJE JEŽIČANOV NA SONČKOVEM DNEVU V NOVI GORICI

ZMAGOSLAVJE JEŽIČANOV NA SONČKOVEM DNEVU V NOVI GORICI

12.12.2011

 

Kljub zgonjem odhodu izpred OŠ Franceta Bevka, so bili naši najmlajši člani društva polni energije, kar se je pokazalo tudi na igrišču. Ekipa U-10 je na turnirju zmagala prav v vseh svojih tekmah (KK Hidria (Idrija), OŠ Žiri, OŠ Milojke Štrukelj, KK Slovenske Konjice). Vse tekme so Ježki odigrali odlično, z veliko mero borbenosti v obrambi. Končnice niso bile napete, saj so bili dvomi o zmagovalcu razrešeni že kar nekaj minut pred koncem tekme. Priložnost za prikaz pridobljenega košarkarskega znanja so dobor izkoristili vsi igralci, kajti za kar nekaj igralcev je bil to sploh prvi košarkarski turnir, kar pa se pri njihovi zavzeti igri ni opazilo.

 

Tudi naši mlajši pionirčki (U-12) so prikazali borbeno igro. V svoji skupini so osvojili 2.mesto. Na prvi tekmi proti Ajdovščini jim je zmanjkalo nekaj sreče ter zbranosti zlasti pri "zicerjih". Na drugi tekmi so zaigrali bolje ter tako premagali hrvaške vrstnike iz KK Cedevita Zagreb. Zaradi neznanih razlogov na turnir ni prišla italijanska ekipa iz Lignana, tako da so Ježičani zabeležili tudi zmago BB(brez boja). Tako so mlajši pionirji odigrali le 2 tekmi, ter zabeležili dve mednarodni zmagi (Cedevita, Lignano) zmagi in en poraz.

Omeniti velja tudi uvrstitev Ježičana Andraža Reščiča (U-12) v polfinale v metu za tri točke, kjer pa je veter tako močno zapihal, da je premaknil koš in Andraž je vse tri mete za tri točke v polfinalu zgrešil.

Igralci so domov prinesli, diplome, medalje in dva pokala za sodelovanje, ter polno lepih vtisov iz košarkarskega turnirja Sončkov dan.

Vsem Ježkom, ki so bili na turnirju v Novi Gorici ČESTITAMO za dosežen rezultat!!!

 

Rezultati tekem:

U-12

JEŽICA : Ajdovščina 28:34

JEŽICA : Cedevita Zagreb 28:26

JEŽICA : Lignano 20 :0

 

U-10

(še sledijo)

 

Galerija

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.