Premium sponzorji

 

ZAVAROVALNICA TRIGLAV

 
 
 

Sponzorji

 

SPONTANZO

 

 PETROL

 

 

NOMAGO

 

 

 

 
 
 

DOHODNINA - 1%

1. Klikni na zgornjo povezavo

2. Natisni obrazec

3. Izpolni in podpiši obrazec

4. Pošlji obrazec na FURS

 http://www.fu.gov.si/kontakti/

ALI

Izpolnite obrazec preko e-davkov

https://edavki.durs.si/

in ga oddajte elektronsko.

HVALA!

 
 
 

JEŽIŠKI MLADINCI ZMAGALI NA TURNIRJU ULIČNE KOŠARKE

JEŽIŠKI MLADINCI ZMAGALI NA TURNIRJU ULIČNE KOŠARKE

09.07.2012

Ekipa z Imenom Indijanci, ki jo sestavljajo igralci KD Ježica in pridruženi član Tomaž Opara bo branila slovenske barve na mladinskem SP

Kot že omenjeno se bosta dve ulični ekipi, ki sta postali najboljši v državi podali na svetovno prvenstvo v ulični košarki. Eno izmed njiju bodo tvorili fantje iz ekipe Indijanci (Žan Javornik, Rok Jesih, Nejc Pivec, Jakob Jelenčič, Tomaž Opara). Ta je v velikem finalu mladinske konkurence z 9:12 ugnala moštvo Udji slobodno (Luka Derlink, Martin Povše, Marko Kastelic, Matic Bevc, Anže Špehar), ki je kot edina zasedba uspela osvojiti dva zaporedna regionalna turnirja. Mladi Ljubljančani so za nagrado prejeli 250 evrov, med 27. in 30. septembrom pa bodo branili slovenske barve na svetovnem mladinskem prvenstvu v Sevilli.

Vir: KZS

Foto: Aleš Omejc

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.