Premium sponzorji

 

ZAVAROVALNICA TRIGLAV

 
 
 

Sponzorji

 

SPONTANZO

 

 PETROL

 

 

NOMAGO

 

 

 

 
 
 

DOHODNINA - 1%

1. Klikni na zgornjo povezavo

2. Natisni obrazec

3. Izpolni in podpiši obrazec

4. Pošlji obrazec na FURS

 http://www.fu.gov.si/kontakti/

ALI

Izpolnite obrazec preko e-davkov

https://edavki.durs.si/

in ga oddajte elektronsko.

HVALA!

 
 
 

Interni turnir in ježiško druženje 2019

Interni turnir in ježiško druženje 2019

23.12.2019

V petek 20. decembra 2019 smo v telovadnici OŠ Franceta Bevka organizirali druženje za vse selekcije Košarkarskega društva Ježica.

 

Tako smo na igrišču najprej videli naše najmlajše - selekciji U9 in U11, ter ostale člane košarkarske šole Ježica. Telovadnico so otroci hitro napolnili in prikazali pridobljeno znanje košarke, ekipni duh, ter predvsem veliko borbe in srčnosti. Po odličnem mini turnirju so kot presenečenje dobili tudi slastne krofe iz znane črnuške slaščičarne Rašica.

 

Sledil je dvoboj ekip U13 in U15, ki sta bili dobro razpoloženi in motivirani za zadnjo ''tekmo'' leta 2019. Ker so bili naši Ježki letos zelo pridni, jih je naš klub s pomočjo sponzorjev: Zavarovalnica Triglav. Telekom Slovenije in Petrol tudi obdaril in sicer z obojestranskimi dresi podjetja Spalding. Govor je imel tudi direktor Košarkarskega društva Ježica Aleš Omejc, ki je po zaključku druženja povedal: "Ponosen na ježiško ekipo, v dobrem in slabem, vedno. Za nami je zelo uspešno leto, temelji za razvoj in napredek so postavljeni, kar je danes v dveh izmenah potrdilo 150 nadebudnih košarkarjev. Smo motivirani in zagnani, po zaslugi sponzorjev in donatorjev pa tudi lepo oblečeni. Hvala vsem ki nas podpirate, lepo je biti drugačen, lepo je biti JEŽIČAN!". Večer so zaključili mladinci in kadeti, ki so odigrali medsebojno tekmo.

 

V Košarkarskem društvu Ježica se ob tej priložnosti še enkrat zahvaljuje vsem svojim članom, igralcem, staršem, sponzorjem in vsem, ki nam na kakršenkoli način pomagate pri delovanju, ter vam želimo vesele in lepe praznike, ter srečno v letu 2020!

 

KD Ježica

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.